top of page

BEHIND THE CAMERA:

GABY ROSA SOBRAL

Hey you! Onwijs leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. De naam Studio Sincera doet soms vermoeden dat dit bedrijf wordt gerund door meerdere mensen, maar dit is mijn trots en ik stel me graag even aan je voor. Gaby Rosa Sobral, gezegend met twee Portugese achternamen - en daardoor een echt familiemens.

 

Sinds 2017 samen met mijn te leuke Tinder-match Michael en inmiddels hebben wij er sinds 12 augustus 2022 een liefdesbaby, Aimée bij! We wonen samen in het o zo gezellige Zoetermeer, waar we ons huis na 6 maanden verbouwen helemaal ons eigen hebben gemaakt.

 

Oké, ik zeg “we”, maar ik heb vooral verteld hoe ik het wilde hebben en het geluk met een superhandige wederhelft. Laten we het erop houden dat ik vooral creatief heel sterk ben.

BlinkendBeeld1.jpg
Gaby-studio-sincera-fotografie-bruiloftfotograaf-fotograaf-zoetermeer

CAPTURING LOVE

Meteen een fijn bruggetje naar mijn werk als fotografe. Volledig geïnspireerd door mijn vader en zijn Pentax besloot ik een aantal jaar geleden mijn passie om te zetten tot mijn beroep. Na een aantal maanden op de Fotovakschool kwam ik tot de conclusie dat fotograferen mij echt volledig aan het hart ligt. Ik leg met heel veel liefde liefde vast.

 

In 2020 nam ik daarom de stap om Studio Sincera in te schrijven bij de KvK en na vallen en opstaan nu inmiddels al een tijdje volledig fulltime aan de slag. Geloof me, de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Mijn werk voelt niet als werk, maar als een klein feestje! Sincera staat voor oprecht en dit is alles wat ik wil uitdragen.

 

Oprechte liefdevolle momenten in jullie leven vastleggen. Plezier maken, spontane momenten vangen en warmte uitdragen met de beelden die ik maak.

blinkend beeld

FUN FACTS

Functioneert niet lekker zonder koffie en er gaan dus op een dag aardig wat "bakkies" in. In 1996 geboren samen met een tweelingzus en ook ons sterrenbeeld - tweelingen - past perfect bij mij. Leuk om te weten dat dit laatste is doorgevoerd in de branding van mijn bedrijf! Verder ben ik echt flink allergisch voor katten (fijn om te weten voor een shoot of kennismaking), krijg ik jeuk aan m’n neus als ik geirriteerd ben en ben ik echt gek op lekker eten. Vooral alles met koolhydraten en suiker zijn hier favoriet en ik sla dat stuk taart op jullie bruiloft dus nooit over :) Wederom met dat bakkie koffie erbij. Heerlijk!

Gaby-studio-sincera-fotografie-bruiloftfotograaf-fotograaf-zoetermeer

Ik houd van gezelligheid en tijdens een shoot zul je waarschijnlijk dus nog veel meer over mij te weten komen. Maar ik ook heel graag over jullie! Laten we daarom samen mooie herinneringen maken.

Liefs,Gaby

bottom of page