top of page
studio-sincera-moments-newborn-lovers-fotografie-fotograaf-wedding

LET'S CAPTURE MEMOrieS

Van de eerste momenten met jullie kersverse gezin, alle mijlpalen die erop volgen tot aan de viering van jullie trouwdag.. Ik ben er heel graag bij! Plezier hebben, een glimlach en wellicht een traan kunnen vangen.

 

De momenten waar je later op terug kunt kijken en de emotie weer volledig voelt, dát is waar ik het voor doe. Ik leg alle vormen van (zelf)liefde vast!

Je kunt bij mij terecht voor een love,- family,- newborn,- en zwangerschapsshoot.

door de samenhang van de locatie, de kledingkeuze en jullie verhaal maken we het plaatje perfect.

20210507_PameladaSilva-13.jpg

de kleding

Felle kleuren en drukke teksten kunnen vaak afleiden van het plaatje dat we willen maken. Ook zorgen bepaalde kleuren voor reflectie op de huid, waardoor deze ook minder goed uitkomt. In mijn beelden vind je dus altijd zachte en neutrale kleuren terug. Denk hierbij aan wit, beige of andere natuurtinten. Probeer een mooie combi te maken, zodat jullie niet een groot vlak worden. Kleine printjes maken het beeld speels en kunnen dus ook zeker worden meegenomen in de kledingkeuze. Ook hierbij kunnen jullie altijd terecht voor kleurenpalletten of ander advies.

de locatie

Om jullie het best te laten uitkomen op de foto’s, kiezen we eigenlijk altijd voor een neutrale plek. Met het strand en de duinen om de hoek hebben we meteen al een fijn canvas om mee te werken. Shoots kunnen zowel buiten in de natuur, als bij jullie thuis plaatsvinden. Met een newborn is geborgenheid belangrijk en een eigen omgeving daarom altijd fijn. Uiteraard is licht ook belangrijk en we gaan daarom altijd samen op zoek naar de beste plekjes bij jullie thuis. Omdat ik van persoonlijk contact houd, kun je daar altijd over berichten mochten er twijfels zijn.

werkwijze

Via het contactformulier kun je gemakkelijk een aanvraag doen voor een shoot naar keuze. We pikken samen een goede datum - en tijd, want hoe mooi is golden hour - en kijken daarna naar de locatie die bij jullie past. Voorafgaand aan de shoot hebben we altijd even contact zodat ik jullie iets beter kan leren kennen. Dit is fijn, zodat jullie het gevoel hebben jezelf te kunnen zijn! Laat je vooral niet leiden door beelden van anderen, jullie verhaal is wat het plaatje perfect maakt. Je hoeft bij mij niet bewust te zijn van de camera, maar laat alles over je heen komen. Spontaniteit en emotie is veel belangrijker dan alle blikken richting de lens.

01

Via het contactformulier kun je een aanvraag bij mij indienen

02

We kijken samen naar een goede datum, tijd en locatie

03

We gaan op pad om de mooiste herinneringen te maken en vast te leggen

04

Na 4 weken kun je in jouw persoonlijke galerij de favorieten selecteren

05

Op basis van het aantal gekozen favorieten maak je een pakketkeuze

06

Je ontvangt een downloadlink voor de gekozen bestanden

07

Album samenstellen en eventueel bestelling plaatsen in de "shop"

08

Terugkijken op een fijn moment met een warm gevoel

Ben je enthousiast geworden van mijn werk, benieuwd naar de tarieven en pakketten of wil je gewoon wat meer informatie?

bottom of page