top of page
studio-sincera-moments-newborn-lovers-fotografie-fotograaf-wedding

WEDDINGS

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Wat een ontzettend bijzonder moment! Na maanden van voorbereiding is het zover, jullie gaan elkaar de eeuwige trouw beloven.

Benieuwd naar mijn werkwijze? Lees dan verder!

Na het doen van een aanvraag via het contactformulier plan ik graag een kennismaking in. Het is voor mij, net als voor jullie, enorm belangrijk dat er een klik is. Ik loop tenslotte een hele dag mee met jullie en alle mensen die jullie liefhebben!

We creëren pas echt magie als ik - als fotograaf - jullie kan vastleggen zoals jullie zijn. Daarvoor is een gevoel van vertrouwen nou eenmaal ontzettend fijn.

 

Vast een beetje een idee hebben van wie ik ben? Kijk dan zéker even naar de pagina over mij.

STUDIOSINCERA20220630_RosaThomas_2-60_edited.jpg

werkwijze

kennismaking

Tijdens een kennismaking bespreken we jullie wensen en hoe de dag er uit komt te zien. Aan welke momenten hechten jullie het meest waarde en welke personen zijn er voor jullie onwijs belangrijk. Ik wil alles horen en er zijn maar weinig dingen voor mij te gek! Het is jullie dag en daar maken we gewoon iets heel moois van. Wanneer we beiden weten dat dit helemaal goed gaat komen reserveren we jullie datum en schrijf ik deze met grote letters in mijn agenda.

voorbereiding

Uiteraard laat ik het daar niet bij zitten. Een aantal weken voor de grote dag ontvangen jullie altijd een uitgebreide vragenlijst, zodat we niks over het hoofd zien. Jep, zo’n bruiloft heeft nou eenmaal een strakke planning en ik wil zéker geen momenten missen. Ook ontvangen jullie in deze lijst een aantal tips waarmee we de dag nog mooier kunnen maken.

dé grote dag

Op de dag zelf is het vooral gewoon liefde vieren. Ik maneuvreer mij overal doorheen en wil vooral dat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Juist de momenten die jullie wellicht hebben gemist, heb ik gepakt. Een lach, een traan, een knuffel en een kus.

I GOT YOU!

Ben je enthousiast geworden van mijn werk, benieuwd naar de tarieven en pakketten of wil je gewoon wat meer informatie?

bottom of page